Exclusiu pis a Premià de Mar amb impressionants vistes a la mar i accés directe a la platja.
Preu de venda: 249.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Centro
Referència: 97509

T'imagines despertar-te cada dia amb vista al Mediterrani? Aquest pis a Premià de Mar ofereix aquesta experiència única, amb un balcó privat que permet gaudir de panoràmiques espectaculars i accés directe a la platja, a solo uns passos gràcies a un pas subterrani molt pròxim.

Disseny lluminós i espais per a gaudir.

El pis compta amb un ampli saló menjador, banyat en llum natural i amb sortida a un balcó que es converteix en el lloc perfecte per a relaxar-se amb unes vistes incomparables. La cuina, dissenyada per a la funcionalitat, inclou un safareig annex, oferint l'espai i la practicitat necessaris per a la vida diària.

Zona de descans: Confort i tranquil·litat.

L'habitatge disposa de dues habitacions ben distribuïdes: una habitació doble, generosa en espai, i una habitació individual, perfecta com a dormitori, despatx o qualsevol altre ús que necessitis. Un bany complet amb dutxa, modern i funcional, complementa aquesta acollidora zona de descans.

Comoditats modernes i detalls de qualitat.

El pis està equipat amb calefacció a gas, sòls de parquet que aporten calidesa i elegància, i fusteria exterior d'alumini per a assegurar un bon aïllament tèrmic i acústic. Tot això per a crear un ambient confortable durant tot l'any.

Ubicació privilegiada i connectivitat total.

Aquesta llar està situada en una zona estratègica, amb accés a tota mena de comerços, serveis i connexió ràpida a les principals vies de comunicació, perquè puguis gaudir de la tranquil·litat de la mar sense renunciar a la comoditat de tenir-lo tot a l'abast de la teva mà.

Feix realitat el somni de viure al costat de la mar i veuen a descobrir la teva nova llar a Premià de Mar!

Característiques
superfície útil 54 m2
Superfície construïda 60 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: