Ampli pis a Pla d'en Boet, Mataró, amb gran terrassa i pati interior: Actualitza'l al teu gust!
Preu de venda: 249.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Pla d'en Boet
Referència: 97498

Si cerques un pis de grans dimensions en una zona estratègica i tranquil·la de Mataró, aquest és el lloc ideal per a tu. Ubicat a Pla de'n Boet, aquest pis ofereix múltiples possibilitats per adaptar-lo als teus gustos i necessitats, comptant amb una gran terrassa frontal amb vistes al carrer i un pati interior que proporciona llum natural i ventilació.

Distribució àmplia i funcional.

El saló menjador és espaiós i s'obre directament a la terrassa, creant un ambient perfecte per gaudir de la llum natural o moments de relax a l'aire lliure. La cuina, amb safareig annex, està a punt per ser actualitzada segons les teves preferències, oferint un gran potencial per convertir-la en el cor de la casa.

Zona de descans i comoditat.

El pis disposa de 4 habitacions, de les quals 2 són dobles i 2 són individuals, totes amb la versatilitat necessària per adaptar-se com a dormitoris, despatx o qualsevol altre ús que necessitis. A més, compta amb un bany complet i un lavabo, pensats per garantir la comoditat de tots els membres de la família.

Comoditats i detalls.

L´immoble està equipat amb calefacció a gas i aire condicionat, proporcionant un clima perfecte en qualsevol època de l´any. Les finestres de fusteria exterior d'alumini amb doble vidre asseguren un bon aïllament tèrmic i acústic, i les persianes elèctriques ofereixen més comoditat i funcionalitat.

Ubicació estratègica.

Situat a prop de comerços, transport públic i les principals vies de comunicació, aquest pis destaca per la seva excel·lent connectivitat i proximitat a tots els serveis essencials, fent que la vida diària sigui còmoda i pràctica.

No deixis passar aquesta oportunitat i transforma aquest pis a la teva nova llar!

Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 134 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: