Casa amb terrat propi i garatge
Preu de venda: 259.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Mataró
Referència: 97491

Atenció a aquest habitatge exclusiu i únic per característiques. Casa independent a primer pis, amb terrat propi i garatge de 100m2. Casa cantonera, tota exterior i amb una distribució que aprofita molt la llum. 4 habitacions, amb un pati tipus lluerna al mig de l'habitatge que li aporta amplitud i llum al pis. Menjador de 20m2, amb tribuna exterior, cuina pràctica i ideal per fer un canvi. Bany reformat amb dutxa, com a nou. Tot això en una planta pis on la terrassa és a la part superior. Terrassa de 45m2 molt assolellada i amb un traster de 10m2 ideal per a habitació destudi. Però el millor és que tenim un local/garatge de 100m2 repartits en dues zones i entrades independents per dos carrers. Un espai diàfan amb lavabo per convertir-lo en habitatge o local tipus negoci o garatge. Té moltes opcions de millora. De lliurament immediat.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Mataró és una ciutat mediterrània per descobrir a qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i té una ubicació privilegiada: està situada entre el mar i la Serralada Litoral, a 30 minuts al nord de Barcelona i molt a prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la que també hi ha els tradicionals mercats. A la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per passar un bon estona de bany. Si us apassiona la muntanya, podeu passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta. Mataró és una ciutat per descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.

Estàs pensant a vendre la teva vivenda? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges. El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

Característiques
superfície útil 80 m2
Superfície construïda 194 m2
Habitacions 4
Banys 1
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: