Propietat a Cabrera de Mar, en la zona de Pla de L`Avellà!
Preu de venda: 1.040.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Cabrera De Mar
Referència: 97470

Es tracta d'una casa espaiosa i ben distribuïda, situada en un entorn privilegiat,on la tranquil·litat és la protagonista, però amb la comoditat d'estar prop de tots els serveis. Aquest habitatge és ideal per a famílies que desitgen viure en un entorn tranquil , però a pocs minuts del centre de Vilassar de Mar.La casa compta amb tres plantes que s'adapten a totes les necessitats. En la planta baixa, trobem una àmplia sala d'estar, perfecta per a gaudir en família,a més d'una habitació doble, ideal per a convidats o com a despatx. També disposa d'un bany complet amb dutxa i una cuina office, moderna i totalment equipada, amb un còmode espai de menjador amb sortida a l'ampli jardí i piscina.

Pujant a la primera planta, tenim 4 habitacions àmplies, totes exteriors i molt lluminoses. La suite principal destaca pel seu bany privat i una bella terrassa, ideal per a relaxar-se gaudint de les vistes. A més, compta amb un segon bany complet per a donar servei a les altres habitacions.En el soterrani, l'habitatge ofereix una sala polivalent de 14 metres, perfecta com a sala de jocs, cinema a casa o gimnàs. També compta amb un ampli garatge amb capacitat per a 3 cotxes i una zona d'aigües amb rentadora i caldera. La casa està equipada amb aire condicionat, calefacció a gas i finestres d'alumini,garantint confort en totes les estacions.

Característiques
Superfície construïda 342 m2
Superfície jardí 495 m2
Superfície parcel·la 434 m2
Habitacions 5
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: