Casa a 4 vents a La Floresta, Premià de Dalt
Preu de venda: 650.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premià de Dalt
Referència: 97446

Descobreix aquesta casa independent de tres plantes, situada en l'exclusiva zona de La Floresta, a Premià de Dalt. Aquesta propietat recentment reformada destaca pel seu disseny contemporani, acabats d'alta qualitat i un entorn tranquil que ofereix tot el necessari per a gaudir d'una vida còmoda i sofisticada, a pocs minuts de Premià de Mar.

En accedir a l'habitatge, et rebrà un ampli i lluminós saló menjador amb xemeneia, un espai càlid i acollidor perfecte per al dia a dia o per a reunions familiars. Des d'aquí, s'accedeix a la zona exterior, que compta amb un encantador porxo i un jacuzzi, ideals per a relaxar-se a l'aire lliure. La cuina de disseny, oberta al saló, està equipada amb els millors electrodomèstics i disposa de sortida directa a l'exterior, connectant els espais de manera fluida. A més, en aquesta planta es troba un lavabo de cortesia i una habitació individual, ideal com a oficina.

En la planta superior es troba la zona de nit, que ofereix una habitació principal tipus suite amb bany complet i accés a una terrassa privada amb vista espectaculars que s'estenen fins a la mar. També es disposa d'una habitació doble amb balcó, una segona habitació doble i un bany complet, dissenyats per a oferir el màxim confort i privacitat.

La planta inferior és un espai multifuncional, actualment utilitzat com a sala de jocs i gimnàs, oferint infinites possibilitats d'ús segons les necessitats de la família. A més, aquesta planta compta amb un garatge amb capacitat per a un cotxe i diverses motos, així com una zona de magatzematge que assegura suficient espai d'emmagatzematge.

La casa ha estat reformada recentment, incorporant sòls de parquet, fusteria exterior d'alumini, aire condicionat i calefacció, garantint un ambient còmode durant tot l'any. Situada en una zona molt tranquil·la, la propietat gaudeix d'una excel·lent comunicació amb les principals vies i està a tan sols uns minuts de Premià de Mar.

Aquest habitatge és perfecte per als qui busquen una llar que combini elegància, tranquil·litat i comoditat, tot en un entorn natural privilegiat.

Veuen a visitar-la i enamora't de la teva pròxima llar!

Característiques
superfície útil 240 m2
Superfície construïda 262 m2
Habitacions 6
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: