Magnífic pis en venda a Poblenou, Pineda de Mar
Preu de venda: 169.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar
Referència: 97440

Us presentem aquest fantàstic habitatge situat a la barriada del Poblenou, Pineda amb tots els serveis a un cop de mà i en una zona amb força vida tot l'any. Tenim molt a prop la biblioteca, l'ambulatori i tot un carrer de comerços actius. L´habitatge es compon de tres dormitoris dos dobles i un individual. Totalment exteriors menys un, l'individual que dóna a un celobert. El saló és molt ampli amb un gran finestral i sortida a un balcó orientat al sud. I vistes clares al carrer. Tenim una cuina molt quadrada i molt funcional amb una massa per poder menjar. Cambra de bany complet amb les quatre peces. També tenim una habitació tipus safareig rebost o traster. Aquest habitatge li encantarà, ja que no té espais morts, 100x100 recomanable per a tot tipus de clients. Si això és el que busca, no dubteu a venir a visitar-la, no us decebrà. Us esperem.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb les seves cafeteries, terrasses i restaurants, la seva gran oferta comercial i la seva urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir-hi.

Estàs pensant en vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges. El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

Característiques
superfície útil 63 m2
Superfície construïda 73 m2
Habitacions 3
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: