Pis en venda a Canet De Mar, Barcelona
Preu de venda: 237.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Canet De Mar
Referència: 97387

Darrer pis amb ascensor al cor de Canet de Mar! Et presentem aquest espectacular pis completament reformant, situat en una zona cèntrica, a pocs passos del mercat municipal. Amb unes vistes immillorables, aquesta llar ofereix un ambient acollidor i modern. El ampli saló d'aproximadament 20 m² es connecta a un encantador balcó, ideal per gaudir de moments a l'aire lliure. La cuina independent, equipada amb cuina a gas butà (amb opció de canvi a gas natural), compta amb accés a un pràctic rentador. El pis disposa de 4 habitacions: una habitació doble amb sortida al balcó, dues habitacions individuals i una quarta habitació més petita, perfecta per a un estudi o despatx. A més, compta amb un bany complet amb dutxa i un lavabo addicional, cosa que brinda comoditat per a tota la família. Les instal·lacions d'aigua i llum han estat renovades recentment, igual que la cuina i els sòls de parquet, que afegeixen un toc elegant i modern. Les finestres d'alumini i l'aire condicionat amb bomba de calor asseguren un ambient confortable durant tot l'any. Al ser l’últim pis, gaudiràs de la tranquil·litat de no tenir veïns a dalt. A més, l'edifici ofereix un terrat comunitari ideal per estendre la roba. No perdis l'oportunitat de visitar aquest magnífic pis i descobrir tot el que et pot oferir!


UBICACIÓ I VOLTANTS: Canet de Mar, un poble mediterrani on la cultura, la tradició, la gastronomia i l'extensió de les seves platges es combinen amb el patrimoni modernista. Es situa a 43 quilòmetres de Barcelona, a la comarca del Maresme. Canet de Mar està envoltat de pobles amb tant encant com Sant Pol de Mar i Arenys de Mar, a més d'espais naturals tan increïbles com el Parc de Can Jalpí, el Macís del Montnegre o el Turó Gros. La concentració de cases i elements modernistes a Canet és tan gran, que un no pot deixar de distreure's aquí i allà, seduït per la bellesa que té davant.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
Superfície construïda 96 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta barnissada
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: