Exclusiva planta baixa a Premià de Mar, a només 2 minuts de la platja!
Preu de venda: 267.500 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Centro
Referència: 97375

Et presentem aquesta magnífica planta baixa situada en una de les millors zones de Premià de Mar, a només dos minuts caminant de la platja. Aquesta llar ofereix no sols una excel·lent ubicació, sinó també amplis i lluminosos espais dissenyats per a brindar el màxim confort i qualitat de vida.

En entrar, et rebrà un gran saló menjador, una estada àmplia i acollidora, ideal tant per a moments de relax com per a reunions familiars. La distribució oberta afavoreix l'entrada de llum natural, creant un ambient càlid i agradable.

La cuina és un altre dels punts forts d'aquest habitatge. Amb una grandària superior a l'habitual, és perfecta per a aquells que gaudeixen de l'art culinari o busquen un espai per a compartir menjars diaris. La seva capacitat permet albergar una taula per a sis comensals, la qual cosa la converteix en el cor de la casa per a les trobades més pròximes.

La zona de descans es compon de tres habitacions completament exteriors, la qual cosa garanteix llum natural durant tot el dia. Dos d'aquestes habitacions són individuals, perfectes per a dormitoris infantils, despatx o zona de convidats, mentre que la tercera és una àmplia habitació doble que convida al descans i la tranquil·litat.

El bany, totalment reformat, destaca pel seu disseny modern i funcional, i compta amb accés directe a una galeria, que aporta un toc pràctic per a les tasques del dia a dia.

Un dels majors atractius d'aquest habitatge és la seva bonica terrassa, un espai exterior on podràs gaudir del bon temps, llegir, relaxar-te o fins i tot organitzar menjars a l'aire lliure en els dies assolellats.

Quant a les qualitats, el pis compta amb calefacció i aire condicionat, per a assegurar el màxim confort durant tot l'any. A més, la fusteria exterior de doble cristall garanteix un excel·lent aïllament tèrmic i acústic. Els detalls en portes de roure i els armaris de paret completen aquest habitatge amb un toc d'elegància i practicitat, optimitzant l'espai d'emmagatzematge.

Aquesta llar és perfecta per als qui busquen viure prop de la mar, en un habitatge espaiós i ben equipada, amb detalls de qualitat i un entorn que convida a gaudir d'una vida tranquil·la sense renunciar a la comoditat.

No perdis l'oportunitat de visitar-la i descobrir tot el que aquest meravellós pis pot oferir-te.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges, amb gran volum de sorra. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 75 m2
Superfície construïda 85 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: