Planta Baixa a Sant Andreu de llavaneres
Preu de venda: 179.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres
Referència: 97333

Piso ideal de 1 habitació a Sant Andreu de Llavaneres. L'habitatge, situat al centre del poble, disposa de saló/menjador, cuina oberta i completament equipada, una habitació doble amb armaris encastats i un bany complet amb banyera. L'immoble es troba en bon estat i disposa de plaça de garatge a la mateixa finca i piscina comunitària. Aquest pis és ideal tant per a inversió com per a primera o segona residència. Si desitja programar una visita, no dubti a trucar a URBENIA!

Piso ideal de 1 habitació a Sant Andreu de Llavaneres. UBICACIÓ I ALREDEDORES: Sant Andreu de Llavaneres és un municipi situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la vora de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalies Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II. El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís contribueixen a donar un aire elitista al municipi. [cita requerida] Comument, el nom es redueix a Llavaneres.

Característiques
superfície útil 50 m2
Superfície construïda 61 m2
Habitacions 1
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: