Pis amb balcó al centre de Pineda de Mar
Preu de venda: 230.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar
Referència: 97327

Benvingut a la teva futura llar a Pineda de Mar, una joia situada a la costa de Barcelona que combina l´encant del Mediterrani amb totes les comoditats que necessites per gaudir d´una vida plena. Aquest acollidor immoble de 90 m² construïts es presenta com una oportunitat ideal per als que busquen un espai on la tranquil·litat i la funcionalitat s'entrellacen. envolta. Des d'aquí, accedeixes a un encantador balcó de 10 m².

Compta amb tres habitacions, totes equipades amb armaris de paret, el que maximitza l'aprofitament de l'espai i brinda una solució pràctica per a l'emmagatzematge. Tots dos banys estan dissenyats per a la teva comoditat, amb acabats moderns i funcionals que uneixen estètica i practicitat. I la cuina, el cor de la casa, es presenta com un espai completament equipat.

La calefacció de gas garanteix un ambient càlid durant els mesos més freds. A més, aquest immoble compta amb un ascensor, la qual cosa afegeix un nivell de comoditat i accessibilitat que valoraran tant tu com els teus visitants. naturalesa i amb fàcil accés a serveis essencials. Des de supermercats fins a escoles, tot el que necessites és a un pas. Les belles platges, a poca distància, et brinden l'oportunitat de gaudir de jornades de sol i mar, i la varietat de restaurants i comerços de la zona enriquiran la teva experiència quotidiana.

A Urbenia Serveis Immobiliaris, entenem que cada client té les seves pròpies expectatives i somnis. Per això, el nostre compromís és oferir-te no sols un immoble, sinó un estil de vida. Et convidem a visitar aquesta encantadora llar a Pineda de Mar i experimentar per tu mateix totes les meravelles que té per oferir-te. No deixis passar aquesta extraordinària oportunitat. Vine i deixa't seduir per un lloc on cada dia serà una celebració de la vida. El teu nou començament és a només una visita de distància. T'esperem!

Característiques
superfície útil 80 m2
Superfície construïda 90 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: