Casa a Arenys De Mar
Preu de lloguer: 1.350 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys De Mar - Centro
Referència: 97318

Et presentem una espaiosa casa en lloguer, ideal per als qui busquen comoditat i estil. Aquesta bella propietat es distribueix en tres plantes, oferint un total de 5 habitacions, perfectes per a adaptar-se a les teves necessitats, ja sigui per a una família nombrosa o per a crear el teu propi espai de treball.

Amb dos banys complets, gaudiràs de la comoditat i funcionalitat que mereixes. A més, la casa compta amb excel·lents vistes i il·luminació natural, creant un ambient acollidor i agradable en cada racó.

Aquest lloguer és per a llarga estada, la qual cosa et permetrà gaudir de la tranquil·litat i l'encant de viure en una de les localitats més boniques de la costa.

No deixis passar aquesta oportunitat! Contacta'ns per a més informació i veuen a visitar la teva futura llar a Arenys de Mar.

Característiques
Superfície construïda 180 m2
Superfície jardí 80 m2
Habitacions 5
Banys 2
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: