Pis al centre de Calella
Preu de venda: 219.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 97315

Et presentem una encantadora vivenda ubicada al centre, a només 5 minuts de l'estació de tren i de les belles platges que aquesta meravellosa localitat té per oferir. Ideal per gaudir de la vida costanera i de la comoditat de tenir-ho tot al teu abast.

Aquesta acollidora propietat compta amb 2 lluminoses habitacions, perfectes per descansar i recarregar energies. A més, disposa d'un bany complet, dissenyat per a la teva comoditat i funcionalitat.

L'edifici, construït el 2005, compta amb ascensor, cosa que afegeix un extra de comoditat al teu dia a dia.

No deixeu passar l'oportunitat de viure en un lloc on la qualitat de vida i la proximitat a la platja s'uneixen. Contacta'ns avui mateix per a més informació i vine a descobrir la teva nova llar a Calella!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.

Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!

Característiques
superfície útil 65 m2
Superfície construïda 72 m2
Habitacions 2
Banys 1
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: