Pis amb terrassa al centre de Pineda de Mar!
Preu de venda: 229.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar
Referència: 97312

Et presentem un meravellós habitatge semi nou, construït el 2006, que combina comoditat i ubicació immillorable. Situada a només 5 minuts de l'estació i de la bonica zona marítima, tindreu tot el que necessiteu al vostre abast.

Aquesta propietat compta amb 3 àmplies habitacions dobles, perfectes per gaudir de moments en família o rebre els teus amics. A més, compta amb dues cambres de bany completes, assegurant que tots tinguin el seu propi espai.

Gaudeix del confort de l'aire condicionat per conductes a tota l'estada, mantenint la teva llar fresca en els dies més calorosos, i també de calefacció, per als dies més freds. I no us oblideu de la terrassa de 8 metres quadrats, ideal per relaxar-vos a l'aire lliure o gaudir d'una bona lectura.

Necessites espai pel teu vehicle? No et preocupis! També tens l'opció d'adquirir dues places de pàrquing al mateix edifici.

No deixeu passar l'oportunitat de viure en aquesta meravellosa llar. Contacta'ns per a més informació i vine a visitar-lo!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.

Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!

Característiques
superfície útil 83 m2
Superfície construïda 99 m2
Habitacions 2
Banys 2
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: