Obra Nova en la Riera Principal
Preu de venda: 398.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar - Centro
Referència: 97301

Just front la plaça de l'església, amb tots els serveis sota casa, a pocs metres de la platja i estació, us presentem aquest pis ampli d'obra nova.

Finca recentment acabada, ja construïda, llest per a entrar a viure ja, amb tan sols 2 veïns en la finca, amb ascensor, aerotèrmia, finestres d'alumini amb pont tèrmic, sòls de parquet....

Compta amb materials d'alta qualitat.

El pis es distribueix de tal manera:

Saló-menjador amb la cuina oberta, amb possibilitat de tancar-se, aquest espai fa gairebé 50 m² amb unes vistes a plena riera impressionants, la cuina està moblada amb materials Santos, Bosch, Siemens...

Gaudeix de 3 habitacions, de les quals les 3 són dobles, totes elles gaudeixen d'armaris de paret, i l'habitació principal és tipus suite amb el seu bany amb dutxa. A part, el pis té un altre bany amb dutxa.

Persianes elèctriques, aire condicionat i bomba de calor per conductes, aerotèrmia, videoporter, façana amb Sate....

En comprar el pis el client ha d'adquirir 2 places de pàrquing a pocs metres del pis, El preu d'aquestes places no està inclòs en el preu publicat.


UBICACIÓ I VOLTANTS

El nucli urbà d'Arenys de Mar es troba a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, sigui per la carretera N-II o per l'autopista C-32. El tren de rodalia (línia C-1) realitza el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts. El Port d'Arenys és un dels més importants de la costa catalana. Tot el litoral arenyense està vorejat per extenses platges que quedin emmarcades pels pujols que arribin fins a la riba de la mar. Hi ha una Àrea Bàsica de Salut, un Institut de Batxillerat, una Escola Superior d'Avicultura, una Escola de Música i diverses escoles de encajeras que ara són espai d'oci i record de la florent indústria que va haver-hi fa un segle. Arenys rep durant tot l'any la visita de centenars d'escolars i nombroses excursions de persones majors. Els atractius artístics i arquitectònics, els museus, el port i tot el que envolta al mite de Sinera creat per Salvador Espriu són bons arguments per a arribar a Arenys de Mar.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 89 m2
Superfície construïda 105 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (A) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: