Preciòs pis amb terrassa a Calella
Preu de venda: 200.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 97299

Estàs buscant una llar on cada racó estigui pensat per a la teva comoditat i estil de vida? Deixa'm presentar-te un lloc que et farà sentir com a casa des del primer moment! A tan sols 2 minuts de l'hospital de Calella, us portem un fantàstic immoble que combina modernitat i calidesa en una ubicació immillorable.

Aquest espaiós pis de 64 m² et sorprendrà per la seva distribució i equipament. En entrar-hi, et rebran uns ambients lluminosos i acollidors.

Una preciosa cuina oberta, totalment equipada amb vitroceràmica, forn, campana extractora i nevera. Compte amb un pràctic pati on tens la rentadora i l'assecadora, fent de les tasques domèstiques una mica molt més senzill i organitzat.El saló-menjador és simplement espectacular. Moblat amb gust, aquí et podràs relaxar després d'un llarg dia. Des del que tindreu accés a la terrassa, de 15 m². Aquest espai és perfecte per gaudir del cafè del matí, un bon sopar a l'aire lliure o simplement prendre el sol en aquests dies tan bonics que ens regala Calella.

L'immoble compta amb dos dormitoris, un és un dormitori doble, tots dos completament moblats i perfectes per desconnectar després dun dia agitat. Cada habitació està equipada amb televisió perquè gaudis dels teus programes preferits en la comoditat del teu llit. El bany és un altre dels punts destacats, amb un disseny modern i funcional que inclou una dutxa espaiosa.

Aquest lloc ha estat recentment reformat i es presenta a estrenar. La inversió que faràs aquí no és només econòmica, sinó també emocional. Imagina no haver de preocupar-te per renovacions o reformes i simplement fer la maleta i mudar-te. Tot està pensat perquè comencis la teva nova vida immediatament.

A més dels seus interiors encantadors, la ubicació és simplement immillorable. A un pas de l´hospital, tindràs accés a tots els serveis que puguis necessitar sense perdre la tranquil·litat que ofereix la zona. L'edifici compta amb cinc plantes i ascensor, cosa que facilita l'accés a la teva nova llar.

En resum, aquesta propietat no només és una increïble oportunitat pel seu preu i característiques, sinó que també és un espai on podràs crear records inoblidables. No deixeu passar l'oportunitat de veure'l en persona. Estem segurs que, una vegada que ho facis, voldràs quedar-te. Què esperes! Contacta amb nosaltres i vine a descobrir allò que Urbenia té per oferir-te. La teva nova llar t'està esperant a Calella!

Característiques
superfície útil 60 m2
Superfície construïda 64 m2
Habitacions 2
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Porcel·lànic
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: