La teva llar ideal en Els Ginesteres, Argentona!
Preu de venda: 340.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona - Les Ginesteres
Referència: 97293

Descobreix aquesta meravellosa casa en la tranquil·la i exclusiva zona dels Ginesteres, a Argentona. Envoltada de naturalesa i amb un encantador jardí amb arbres fruiters, aquest habitatge és perfecte per a gaudir de l'aire lliure i relaxar-se en la seva futura zona chill-out.

Amb 2 plantes, la casa es distribueix de manera còmoda i funcional. En la planta superior, et rep un ampli saló menjador amb xemeneia, ideal per a crear un ambient acollidor. La cuina completament equipada té accés directe a l'exterior, facilitant la connexió amb el jardí. A més, aquesta planta inclou una habitació doble annexa al menjador actualment utilitzada com a despatx i un bany complet amb dutxa.

En la planta inferior, trobaràs tres habitacions dobles perfectes per a la família o convidats, juntament amb un altre bany complet. A més, aquesta planta compta amb un celler, ideal per als amants del vi o com a espai d'emmagatzematge addicional. Una sala polivalent amb la possibilitat de fer una cuina completa aquesta planta.

La casa està equipada amb aire condicionat i bomba de calor, calefacció, i fusteria exterior d'alumini, proporcionant confort durant tot l'any.

Situada en una zona molt tranquil·la, aquesta casa és ideal per als qui busquen qualitat de vida i tranquil·litat, envoltats de naturalesa.

No deixis escapar aquesta oportunitat única! Veuen a visitar aquesta preciosa casa en Els Ginesteres i descobreix el lloc perfecte per a viure.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba en el marge dret de la “Riera d'Argentona”, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació en la qual va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “rigués” a baix, i les urbanitzacions de “Els Ginesteres”, “CanCabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

Es troba molt aprop de la ciutat de Mataró i a uns 30 quilòmetres de Barcelona.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 140 m2
Superfície construïda 153 m2
Superfície parcel·la 496 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: