La teva llar perfecta t'espera a Vilassar de Dalt!
Preu de venda: 519.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 97284

Et presentem aquesta magnífica casa apariada esquinera de 3 plantes, ideal per als qui busquen espai, comoditat i unes vistes immillorables a la mar.

En la planta principal, trobaràs un ampli saló menjador amb sortida directa a una terrassa amb vista, perfecta per a relaxar-te i gaudir de l'aire lliure. A més, compta amb un pati annex equipat amb barbacoa, ideal per a reunions familiars i moments d'oci. La cuina, completament equipada, t'ofereix un espai modern i funcional, i un lavabo de cortesia completa aquesta planta.

En la primera planta es troba la zona de descans, amb una gran suite que inclou bany privat, dues habitacions dobles, una habitació individual, i un altre bany complet. Espais amplis, lluminosos i amb acabats de qualitat.

La planta soterrani disposa d'un garatge amb capacitat per a dos cotxes, juntament amb una sala polivalent de 26 m² que pots adaptar com a sala de jocs, gimnàs o zona de treball.

Aquesta casa està equipada amb calefacció a gas, sòls de parquet que afegeixen calidesa als espais, i fusteria exterior d'alumini que assegura un bon aïllament. Des de les seves terrasses, podràs gaudir d'unes vistes impressionants a la mar.

Situada en una zona tranquil·la però ben comunicada, tindràs accés ràpid a tots els serveis, comerços i les principals vies de transport.

No ho dubtis més i contacta'ns per a visitar-la!!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Dalt,és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertany a la província de Barcelona i es troba a la comarca del Maresme, localitzat entre els municipis de Cabrils, Orrius, Premiá de Dalt i Vilassar de Mar. Està situat a uns deu quilòmetres de Mataró, capital de la comarca i a uns vint quilòmetres de Barcelona. Té una extensió majoritàriament de terreny muntanyenc, amb diversos cims de la Serra de la Marina.es un poble mil·lenari. A Vilassar de Dalt trobem diversos llocs d'interès cultural.se destaca el seu castell, el qual va ser declarat monument històric artístic en 1931 ,i museus.

Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!


En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 220 m2
Superfície construïda 245 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: