Casa a 3 vents a Sant Andreu de Llavaneres!
Preu de venda: 480.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Andreu de Llavaneres - Centro
Referència: 97274

Magnífica casa adossada amb párquing a Sant Andreu de Llavaneres.

Venda de casa adossada en el cor de Sant Andreu de Llavaneres, amb una ubicació excel·lent, prop de la piscina municipal i tots els serveis essencials.

Aquest espaiós habitatge de 265 m², construïda en 2003, compta amb una pèrgola recentment instal·lada i parquet nou, aportant un toc modern i acollidor. A més, la casa disposa de preinstal·lació per a afegir un bany en la zona de les perdulàries, la qual cosa ofereix una oportunitat perfecta per a personalitzar encara més l'habitatge.

La propietat es distribueix en planta soterrani (pàrquing), planta baixa i dues plantes superiors:

En la planta baixa, trobem un ampli rebedor, un lluminós saló-menjador amb accés directe a la terrassa, una cuina independent tipus office amb sortida a l'exterior, i un lavabo de cortesia.

En la primera planta, se situen els dormitoris: 3 habitacions dobles i un bany complet.

En la segona planta o zona de perdulàries, es troba una àmplia àrea multifuncional dividida en dos ambients: un com a estudi o sala de jocs amb sortida a una terrassa amb magnífiques vistes a les muntanyes, i l'altre espai pot ser habilitat com a dormitori, a més de comptar amb la preinstal·lació per a un bany addicional.

La casa disposa d'un soterrani amb un aparcament amb capacitat per a dos cotxes.

L'espai exterior és ampli, molt assolellat i amb la privacitat que necessites per a gaudir del bon clima. La seva distribució és funcional i pràctica, oferint comoditat i versatilitat en cada racó.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi, situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la riba de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalia Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II.

El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís col·laboren a donar un aire elitista al municipi.[cita requerida] Comunament, el nom és reduït a Llavaneres.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 179 m2
Superfície construïda 265 m2
Superfície jardí 1 m2
Habitacions 5
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: