Increïble pis amb vistes al mar a Sant Andreu de LLavaneres
Preu de venda: 299.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres - Centro
Referència: 97263

Increïble pis sense veïns a sobre, amb vistes al mar i piscina comunitària!

Al bell mig de Llavaneres, et presentem aquest exclusiu últim pis que t'ofereix una combinació perfecta de comoditat, privacitat i vistes impressionants. Amb 4 habitacions àmplies, 2 banys, una cuina funcional amb galeria i un gran saló amb balcó, podràs gaudir de vistes al mar i a la zona comunitària que inclou una piscina per relaxar-te i gaudir del bon temps.

Aquest pis compta amb una sèrie d'extres que el fan encara més atractiu: calefacció a gas natural, finestres d'alumini per a un bon aïllament, terres de fusta de roure que aporten calidesa, portes de faig i aire condicionat per a la teva màxima comoditat durant tot l'any.

A més, inclou un traster, ideal per a emmagatzematge addicional. I per completar l'oferta, tens l'opció d'adquirir 1 o 2 places d'aparcament al mateix edifici, a un preu de 15.000 euros cadascuna.


Ubicació i Entorn:

Sant Andreu de Llavaneres, conegut comunament com a Llavaneres, és un municipi encantador situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona, Catalunya. A només 36 km al nord de Barcelona, aquest poble costaner es troba en un enclavament privilegiat, entre el mar Mediterrani a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest.

Llavaneres destaca per la seva atmosfera exclusiva, potenciada pel port esportiu Port Balís, que atrau els entusiastes del mar i de la navegació. A més, el municipi és famós pel seu club de golf, així com pels seus dos camps de pitch & putt, que contribueixen al seu aire distingit i selecte.

Les comunicacions són excel·lents, amb fàcil accés a la capital catalana gràcies a la línia R1 de Rodalies Renfe, l'autopista del Maresme i la carretera N-II. Això converteix Llavaneres en un lloc ideal per a aquells que busquen un equilibri perfecte entre tranquil·litat, exclusivitat i proximitat a Barcelona.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 125 m2
Superfície construïda 132 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Traster Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: