Casa en venda a Caldes d'Estrac, Barcelona
Preu de venda: 395.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Caldes d'Estrac
Referència: 97249

¡Encantadora casa amb jardí a Caldetes, llesta per entrar a viure! A pocs metres del centre del poble, aquesta preciosa casa t'ofereix la combinació perfecta de comoditat i ubicació privilegiada. Amb un disseny ben pensat, cada planta ofereix espais únics i funcionals.

Planta soterrani: Tot i que es troba per sota del nivell del carrer, és completament exterior. Aquí trobaràs una espaiosa habitació doble (anteriorment dues habitacions) amb accés a una terrassa privada de 15 m², ideal per gaudir de moments de tranquil·litat. També compta amb un bany complet amb plat de dutxa.

Planta baixa: L'entrada principal té espai per estacionar un cotxe a l'exterior, i el garatge ha estat transformat en una habitació addicional. Gaudeix d'un bonic jardí de 50 m², perfecte per relaxar-te o perquè juguin els nens. A més, aquesta planta inclou un bany complet amb banyera, una habitació doble, una habitació individual i un pràctic quart de rentadora.

Primera planta: La zona de dia et rep amb un ampli saló amb xemeneia i balcó, perfecte per a reunions familiars. La cuina office, moderna i espaiosa, està equipada amb placa d'inducció i compta amb una galeria addicional.

Segona planta: Accedeix a una impressionant terrassa d'aproximadament 30 m² amb vistes de somni, on podràs gaudir dels millors postes de sol.

La casa està equipada amb calefacció a gas natural, terres de parquet, dues persianes de seguretat motoritzades, escales de marbre, finestres d'alumini, aire condicionat i una façana de maó vist que aporta un toc d'elegància i durabilitat.


UBICACIÓ I ALREDEDORS: Caldetes: Un racó amb història i encant. Caldetes, a la comarca del Maresme, és un petit municipi de la província de Barcelona amb un encant únic. La seva història es remunta al segle XIII, i el seu famós balneari d'aigües termals ha atret visitants des de fa segles. Conegut pel seu ambient tranquil i la seva proximitat al mar, va ser un lloc d'estiueig per a la burgesia catalana, amb poetes i escriptors il·lustres com Joan Maragall i Jacint Verdaguer entre els seus residents. Avui, Caldetes combina el seu ric llegat cultural amb un entorn natural privilegiat, ideal per a aquells que busquen qualitat de vida a prop de Barcelona.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 158 m2
Superfície construïda 158 m2
Superfície jardí 50 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: