Casa a Sant Daniel, Tordera
Preu de venda: 345.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 97248

Aquesta preciosa vivenda es troba en una parcel·la de 2000 m² envoltada de natura i tranquil·litat, on el sol brilla en cada racó, gràcies a la seva perfecta orientació. El seu ampli jardí, que es converteix en l'escenari ideal per gaudir del bon temps, compta amb piscina i una zona de barbacoa. La distribució intel·ligent permet que cadascun dels seus quatre dormitoris dobles tingui armaris a mida, oferint un toc d'elegància i funcionalitat. La cuina es presenta en un estil office i està totalment equipada. Aquesta vivenda no només s'adapta a les teves necessitats, sinó que també inspira un estil de vida en harmonia amb el seu entorn.

Al ampli saló menjador, la llum natural inunda l'espai, creant un ambient acollidor i càlid. Una de les característiques més destacades d'aquest habitatge és la seva preinstal·lació de calefacció de gasoil, que garanteix comoditat durant els mesos més freds. A més, l'ampli garatge té capacitat per a dos cotxes, i per als amants de les caravanes, hi ha una zona tancada ideal que els facilitarà un accés còmode i segur.

La ubicació és, sens dubte, un dels majors atractius d’aquesta vivenda. Situada en una zona ben comunicada per carretera cap a Girona i Barcelona, se'n gaudeix de la tranquil·litat d'un entorn rural sense renunciar a la proximitat a la ciutat i tots els seus serveis. Això la converteix en una opció perfecta tant per a qui busca escapar del bullici urbà com per a aquells que desitgen estar connectats.

I si penses en el futur, aquí tens la possibilitat de construir una segona vivenda, la qual cosa obre un ventall d'opcions per a qui desitgi invertir o ampliar el seu espai. Amb tot això i més, aquesta és l'oportunitat que no pots deixar passar. Així que, a què estàs esperant? Vine i descobreix aquest hogar que té tant a oferir. Creu-me, aquest lloc et farà desitjar quedar-te. Urbenia Serveis Immobiliaris s’enorgulleix de presentar-te una joia que podria ser la nova direcció de les teves vides. ¡No deixis que se t'escapi!

Característiques
superfície útil 102 m2
Superfície construïda 212 m2
Superfície parcel·la 2.000 m2
Habitacions 4
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Alumini
Estat
Tipus de terra Terrazo
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: