Pis amb terrassa al centre de Calella
Preu de venda: 248.500 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 97237

PRODUCTE APIALIA

Us presentem aquest fabulós pis amb una gran terrassa al Centre de Calella. Es distribueix en rebedor, 3 habitacions (2 dobles i 1 individual), 2 banys complets (un amb banyera i l'altre amb plat de dutxa), saló-menjador amb sortida a la terrassa, cuina equipada i independent amb accés al safareig pati- interior. El pis disposa de calefacció, fusteria exterior dalumini amb vidre de doble cambra. L´edifici té bona accessibilitat, no té barreres arquitectòniques i s´accedeix còmodament fins al pis amb l´ascensor. El pis es troba en perfecta ubicació, amb supermercats, escoles, lhospital i el carrer comercial principal es troba a la cantonada. A més, la platja és a 2 minuts caminant. No deixeu escapar aquesta ocasió i sol·liciteu una visita amb nosaltres!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.

Característiques
superfície útil 77 m2
Superfície construïda 96 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: