Pis a Peramas-Plaça Catalunya, Mataró
Preu de venda: 178.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Peramàs
Referència: 97232

Nova entrada per a tots els nostres clients a la sol·licitada zona de Peramas-Plaza Catalunya.

Si busques una llar que combini comoditat, estil i una ubicació immillorable, aquest és el lloc ideal per a tu. Aquest immoble encantador, situat a Mataró, Barcelona, ​​es presenta com l'opció perfecta per al teu primer habitatge o per a aquells que busquen un espai acollidor i funcional.

Amb una superfície de 74 m2. En entrar-hi, et rebran un lluminós saló-menjador que no només és espaiós, sinó que també connecta amb un balcó privat.

L´immoble compta amb dues habitacions dobles, àmplies i lluminoses. La distribució s'ha pensat amb cura per garantir que cada racó sigui funcional i acollidor, ideal per a joves professionals, parelles o famílies petites. La cuina independent és un altre dels grans atractius, completament equipada i amb accés a la galeria. A punt per entrar a viure.

La ubicació no podria ser més convenient. Situat al cor de la sol·licitada zona de Peramas-Plaza Catalunya, tindràs accés a tots els serveis necessaris per fer la teva vida més fàcil. Des de centres mèdics, supermercats i comerços locals fins a una excel·lent xarxa de transport públic, tot és al teu abast. Aquesta accessibilitat és un gran avantatge, especialment per a aquells que valoren la comoditat al seu dia a dia.

No deixeu passar l'oportunitat de visitar aquest impressionant immoble. Et convidem que demanis una cita i descobreixis en persona tot el que et pot oferir.

A Urbenia Serveis Immobiliaris, la teva satisfacció és la nostra prioritat, i aquest immoble és una mostra del nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lent servei. T'esperem! Fes d'aquest lloc la teva nova llar on cada dia serà una nova oportunitat per viure plenament.

Característiques
superfície útil 67 m2
Superfície construïda 74 m2
Habitacions 2
Banys 1
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: