Pis a Malgrat de Mar
Preu de venda: 260.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 97228

Descobreix l'oportunitat de viure en una llar exclusiva a Malgrat de Mar, Barcelona, ​​on la llum i l'espai es combinen per oferir-te una experiència de vida inigualable. Aquest admirable immoble, amb 135 m², està dissenyat per respondre a les necessitats dels qui busquen confort i benestar en un entorn privilegiat.

En accedir-hi, seràs rebut per un ampli rebedor, des d'aquí, accedeixes a tres dormitoris dobles, que tenen una gran lluminositat i amplitud. Entre aquestes estances destaca una suite, que no només ofereix el luxe d´un vestidor, sinó també un bany complet equipat amb banyera. El segon bany, amb dutxa, garanteix comoditat per a la família i visites.

La cuina és semi oberta i ben distribuïda, s'integra perfectament amb la sala menjador, creant un espai ideal per compartir amb familiars i amics. Des d´aquesta zona, gaudiràs d´accés directe al balcó.

Un dels aspectes més destacats d´aquest immoble és la seva orientació, que permet l´entrada d´abundant llum natural al llarg del dia, creant un ambient acollidor i vital. La comunitat on s'ubica és summament tranquil·la, brindant un entorn pacífic que és perfecte per desconnectar del tràfec diari. A més, el sistema de videoporter afegeix un extra de seguretat i comoditat.

Aquesta llar no sols ofereix un espai interior excepcional, sinó que també compta amb pàrquing i traster, solucions ideals per mantenir la teva vida organitzada i sense preocupacions. La ubicació és un altre dels punts forts: a poca distància a peu trobaràs tots els serveis essencials, des de supermercats fins a col·legis i centres de salut. Així, tindràs tot el que necessites a l'abast de la mà.

La connexió amb Girona i Barcelona és immillorable, facilitant un estil de vida dinàmic que et permetrà gaudir de tot allò que aquestes encantadores destinacions tenen per oferir. Ja sigui per motius laborals o de lleure, la qualitat de vida que experimentaràs aquí és una de les més valorades a la zona.

Aquest immoble es presenta en impecable estat, llest per rebre el nou propietari sense necessitat de reformes. Així que, a què esperes per planificar la teva visita? L'oferta d'aquesta llar única no es repetirà, i tens l'oportunitat de fer-ne el nou refugi. Experimenta tot allò que et pot oferir la vida a Malgrat de Mar.

Coneix aquest impressionant espai que podria ser la teva nova llar i aprofita tot allò que Urbenia Serveis Immobiliaris té preparat per a tu. No deixeu que l'ocasió s'escapi: un estil de vida insuperable t'espera a cada racó d'aquesta extraordinària llar. T'esperem per acompanyar-te a la visita!

Característiques
superfície útil 103 m2
Superfície construïda 135 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Alumini lacat
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: