Espectacular àtic a Malgrat de Mar
Preu de venda: 177.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 97222

Ubicat en una de les zones més tranquil·les i agradables de Malgrat de Mar, aquest ampli i lluminós àtic de 120 m² és l'oportunitat perfecta per als que busquen una llar confortable i ben distribuïda. Amb una magistral reforma, aquest immoble destaca per la seva funcionalitat i estil i ofereix una experiència de vida excepcional.

En ingressar, teniu un ampli rebedor que dóna la benvinguda i proporciona accés immediat a la zona de dia. A l'esquerra, un bany complet reformat recentment aporta comoditat i modernitat.

El saló-menjador destaca per la seva amplitud i lluminositat, gràcies als grans finestrals amb connexió al balcó, just al costat hi ha la cuina office, completament equipada i reformada.

La joia d'aquest pis és, sens dubte, la meravellosa terrassa de 40 m², orientada al sud-oest, perfecte per gaudir de la llum natural durant tot el dia i de capvespres i nits d'estiu. L´ampli porxo que connecta amb la terrassa potencia encara més la versatilitat d´aquesta llar, oferint el lloc ideal per relaxar-se, organitzar barbacoes o simplement contemplar l´entorn.

A la zona de nit hi ha quatre dormitoris, dels quals dos són dobles i dos individuals. Un dels dormitoris compta amb accés a un balcó, un lloc perfecte per gaudir de la brisa mediterrània i començar el dia amb energia.

L'edifici, de només quatre plantes, promou una comunitat tranquil·la i ben ubicada, ideal per a parelles i famílies que valoren la convivència harmònica i la proximitat a serveis i comerços locals. Els seus armaris de paret i la distribució lògica dels espais són només algunes de les característiques que fan d'aquest pis una llar única al mercat.

Aquest és un immoble que no es troba fàcilment per la zona, en oferir una combinació d'amplitud, lluminositat i ben situat a un preu competitiu. L'oportunitat de viure en un entorn tan privilegiat no s'ha de deixar passar. Urbenia Serveis Immobiliaris convida els interessats a visitar-lo i descobrir per ells mateixos la qualitat de vida que ofereix aquesta propietat excepcional. No espereu més per fer el següent pas cap a la seva nova llar.

Característiques
superfície útil 110 m2
Superfície construïda 120 m2
Habitacions 4
Banys 1
Cuina moblada Si
Traster Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: