Casa apariada en Ca Pou de Premià de Mar!
Preu de venda: 400.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premiá de Mar - Can Pou
Referència: 97215

Descobreix aquesta espectacular casa apariada en una de les zones més prestigioses de Premià de Mar, a només un minut de la platja. Amb tres plantes ben distribuïdes i una ubicació immillorable, aquesta propietat ofereix tot el que necessites per a una vida còmoda i relaxada.

Distribució i característiques:

Planta baixa: Un ampli saló menjador amb xemeneia et dona la benvinguda, proporcionant un espai acollidor per a compartir moments en família. Des d'aquí, accedeixes a una encantadora terrassa, perfecta per a gaudir de l'aire lliure. La cuina moderna està completament equipada. A més, compta amb un lavabo de cortesia per a major comoditat.

Primera planta: Aquí es troba una suite amb bany privat i sortida a un balcó, oferint un refugi privat amb vista. També hi ha una habitació individual i un pràctic safareig.

Segona planta: Disposa de dues habitacions dobles addicionals, ideals per a familiars o convidats, i un bany complet que brinda comoditat i funcionalitat.

Equipament i acabats:

Sòls de gres que combinen durabilitat i estil.

Calefacció a gas i aire condicionat en totes les estades per al teu confort durant tot l'any.

Fusteria exterior d'alumini que assegura un excel·lent aïllament tèrmic i acústic.

Pàrquing i zones comunitàries:

Un ampli pàrquing que també serveix com a zona de magatzematge, oferint espai addicional per a les teves pertinences.

Gaudeix d'una zona comunitària amb piscina i àrea infantil, perfecta per a l'entreteniment i el relax de tota la família.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una casa apariada amb totes les comoditats i una ubicació privilegiada en Ca Pou de Premià de Mar! Contacta'ns ara per a programar una visita i descobreix tot el que aquesta magnífica llar té per a oferir.

Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 137 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: