Àmplia casa a Sant Vicenç de Montalt, perfecta per a famílies.
Preu de venda: 749.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Vicenç de Montalt
Referència: 97214

Aquest magnífic habitatge ofereix 290 m² construïts, distribuïts en 5 habitacions, un ampli saló-menjador, una cuina completament equipada i 3 banys complets.

Situada en el cor de Sant Vicenç de Montalt, aquesta casa es troba en una zona privilegiada amb accés a una varietat de serveis essencials i d'oci.

Als voltants, trobaràs el Institut Esteve Albert, supermercats, bancs, biblioteques, farmàcies, oficines de correus i centres esportius, proporcionant comoditat i facilitat per al dia a dia.

L'habitatge destaca per la seva excel·lent ubicació, amb fàcil accés a l'Autopista del Maresme, la qual cosa facilita la connexió amb altres punts d'interès de Barcelona i els seus voltants.

No perdis l'oportunitat de viure en aquesta espaiosa i còmoda casa, ideal per a gaudir en família. Contacta amb nosaltres per a més informació i per a organitzar una visita sense compromís.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Vicenç és un poble acollidor, ple d'història, tradicions i records amb gent oberta i participativa, acostumada a donar la benvinguda a tots aquells que arriben buscant un lloc que combini la tranquil·litat i el bon repòs, on gaudir de la bellesa d´alguns dels seus racons i paratges, amb una oferta prou engrescadora de festes populars, activitats culturals i lúdiques i amb uns serveis de qualitat, amb una població de prop de 6.500 habitants, Sant Vicenç ofereix, tant al resident com al visitant, un municipi obert al mar i envoltat alhora de muntanyes.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
Superfície construïda 290 m2
Superfície parcel·la 1.500 m2
Habitacions 5
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Tipus de terra Porcel·lànic
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Gas Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: