Piso en la primera línia de la mar a Arenys de Mar!
Preu de venda: 295.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar - 1a línia mar
Referència: 97213

Benvingut a casa teva a primera línia de mar a Arenys de Mar!

Si sempre has somiat viure al costat de la costa, on cada dia comença amb el murmuri de les onades i acaba amb espectaculars postes de sol, aquest lloc serà el teu refugi ideal.

Aquest espaiós apartament de 109 m² t'espera perquè gaudeixis de la llum natural que omple cada racó. Amb 4 habitacions i ascensor, és perfecte per compartir amb la família o amics, oferint una distribució que prioritza el confort i la calidesa. Amb dos banys a la teva disposició, la comoditat està garantida per a tothom.

Un dels majors atractius d'aquest habitatge és la seva terrassa de 13 m², un espai dissenyat per relaxar-te, prendre el sol o gaudir de sopars a l'aire lliure. Imagina escoltar el murmuri del mar mentre assaboreixes una copa de vi; aquest racó pot convertir-se en el teu petit paradís personal, ideal per a moments inoblidables.

La cuina, completament moblada, està llesta perquè exploris la teva creativitat culinària, ja siguis un xef experimentat o algú que gaudeix d'un bon esmorzar. A més, compta amb una acollidora xemeneia, perfecta per a les nits d'hivern, creant un ambient càlid i envoltant.

Situat en una de les zones més cobejades de la costa catalana, Arenys de Mar t'ofereix una vida plena de comoditats. Passejar pels seus carrers és un plaer, amb bars, restaurants i botigues que t'envolten en un autèntic aire mediterrani. La platja, a només uns passos, és el lloc ideal per relaxar-te o practicar esports aquàtics.

A més, l'excel·lent connexió de transport et permetrà moure't fàcilment cap a altres localitats i ciutats properes, ja sigui per treball o per oci. A Arenys de Mar, podràs gaudir d'una vida plena d'activitats, on la cultura i la tradició es barregen amb la modernitat.

En resum, aquest apartament no és només un lloc on viure, és un estil de vida. Des d'Urbenia Serveis Immobiliaris, et convidem a descobrir-lo per tu mateix. No deixis passar l'oportunitat de fer d'aquest lloc la teva nova llar! T'esperem!

Característiques
superfície útil 100 m2
Superfície construïda 109 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: