FABULOSA CASA 4 VENTS A SANTA SUSANNA
Preu de venda: 329.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Santa Susanna
Referència: 97209

Casa a la urbanització de Urb, la Vall Urbanización amb serveis de gas i autobús. Molt pròxima a tots els serveis del poble.

Aquesta casa està situada en la població de Santa Susanna. Molt pròxima a tots els serveis amb molt bona combinació i rodalia a Girona i Barcelona.

Tenim una construcció de 150m2 en una parcel·la de 1200m2.

Amb molt bones vistes a la muntanya i fabulosa orientació.

En aquesta casa trobaràs totes les comoditats i la tranquil·litat que estaves buscant, en la primera planta, tenim el saló, la cuina i una bany. El saló és molt ampli amb xemeneia de ferro i té sortida a una balconada molt àmplia amb vista a la muntanya. A continuació, tenim la cuina que aquesta molt pròxima d'un porxo d'estiu que s'està de luxe. I un bany amb plat de dutxa.

El saló té una superfície de 25 m² amb sortida a una terrassa de 25m2. Disposa de 3 Dormitoris tres d'ells dobles i amb armaris de paret. També disposa d'un bany complet.

En la planta de baix es troba el parquin de 40 m² que ho tenen habilitat com a habitatge. Ara en l'actualitat hi ha dos dormitoris amplis i una saleta i un bany.

Finalment, disposa d'una zona que tenen una piscina desmuntable, però podrien habilitar-ho com volguessin!!

Parcel·la amb diversos bancals per a poder posar plantes o horta o el que els agradi.

Sòls de gres.

Finestres d'alumini.

Aire condicionat bomba de calor.

Instal·lació del gas en la mateixa porta de la casa.

Espero que pugueu venir a visitar aquesta gran casa.

Si el que cerca és una casa funcional i amb molt poc manteniment aquesta és la seva.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Santa Susanna, lloc modern banyat per la platja i al costat de la serra del Montnegre. Gaudeix de molt bona comunicació amb Barcelona i Girona. Disposa d'una varietat de serveis de qualitat, d´oci, d'activitats esportives i familiars. Aquest petit municipi té un llarg passeig marítim molt agradable, imant per als hotels, que l'asseguren com un lloc tranquil i relaxant.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 96 m2
Superfície construïda 106 m2
Superfície parcel·la 1.190 m2
Habitacions 6
Banys 3
Moblat Si
Cuina moblada Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: