FANTASTICO PIS A MALGRAT DE MAR
Preu de venda: 176.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 97198

Habitatge situat a Malgrat de mar amb aproximacions a tots els serveis.

Aquest habitatge està situat en una zona molt tranquil·la de Malgrat de mar i molt pròxima al centre. Aquesta població disposa d'un bon passeig marítim i excel·lents platges i estació de Renfe.

Es troba en perfecte estat llesta per a entrar a viure. Aquest fantàstic pis té una superfície de 70 m² i aquesta distribuït d'aquesta manera: petit rebedor i a continuació ens trobem amb la cuina i el saló molt ampli amb sortida a un balcó ideal per a posar una taula i dues cadires.

Cuina equipada i amb finestra orientada al carrer. Un bany amb plat dutxa i totalment reformat.

Disposa d'aire condicionat amb bombo va fregir i calor,sòls de parquet i gres,fusteria d'alumini ,portes de sapelly.

L'habitatge es troba en perfecte estat.

Si t'ha agradat aquest habitatge no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Sàrria un plaer atendre'ls.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 68 m2
Superfície construïda 80 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: