Fantàstic pis a Pineda de mar.
Preu de venda: 155.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Poblenou
Referència: 97197

Aquesta població disposa de tots els serveis a més de fantàstiques platges a menys de dos-cents metres i en la mateixa distància també tenim l'estació de tren de Calella.

Aquest fabulós pis es troba en una tercera planta. Disposa de 85 m² i està distribuït de la manera següent:

Saló ampli amb un balcó, orientat a l'Oest, ideal per a posar el seu mesita amb unes cadires i poder esmorzar amb vista buidades, cuina molt completa i equipada, 3 dormitoris dobles i orientats a l'interior de l'habitatge amb bastant llum, bany amb plat de dutxa i mampara.

És un habitatge molt funcional i és ideal per a parelles que comencen o per a inversors. que vulguin treure una rendibilitat. El seu estat és impecable.

Habitatge amb una comunitat econòmica de 35€ .

Fusteria d'alumini i doble vidre, fusteria interior en fusta de cirerer.sòls de gres,disposa de calefacció.

Tant l'orientació com la ubicació és excel·lent amb tots els serveis al costat, ambulatori col·legis ,instituts,comerços.

Així que si estan buscant un habitatge que compleixi totes aquestes característiques. Aquesta pot ser el seu habitatge.

No dubti a cridar-nos o acostar-se a les nostres oficines de Urbenia, serà un plaer atendre'ls.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu


Característiques
superfície útil 86 m2
Superfície construïda 96 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: