Casa tipus indià de 1900 totalment reformada c/ascensor interior al Masnou
Preu de venda: 1.275.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | El Masnou
Referència: 97183

PRODUCTE APIALIA

Casa tipus indià de 1900 totalment reformada c/ascensor interior. Els 367m2 es distribueixen en 3 plantes i la terrassa. Compte amb 4 hab. dobles totes c/bany en suite i vestidor. A la planta baixa hi ha el rebedor, un gran saló, un segon saló, un lavabo de cortesia, l'accés a l'ascensor que porta a totes les plantes i la terrassa i la cuina office amb illa central i la sortida al pati. El pati compta amb diverses zones: una zona oberta, una zona tipus chill out teulada, safareig, traster i accés per les escales al pàrquing. El pàrquing té capacitat per a dos cotxes (un de gran i un de petit) a la primera planta es troba l'habitació principal (que és la més gran) amb bany en suite i vestidor, amb sortida al balcó, una segona habitació doble també en suite i amb vestidor i amb sortida a la primera terrassa. La planta segona també compta amb dues habitacions amb bany amb suite i vestidor. I a la planta superior la terrassa dividida en dues parts, la part davantera amb vistes al mar terres gres, recoberts amb tarima de teka, ia la part del darrere una altra terrassa més petita d'uns 20m2 La casa compta amb calefacció, finestres de fusta restaurada protegides amb persianes de seguretat, terres hidràulics, Calefacció per radiadors, xemeneia. Tots acabats de primera qualitat. 4 habitacions - 5 banys (2 c/ banyera, 2 c/ plat de dutxa i 1 de cortesia), dos salons, un pati del darrere, una terrassa intermèdia i 2 terrasses superior- parking

UBICACIÓ I VOLTANTS:

El Masnou us captivarà per les platges de gran bellesa, el ric patrimoni arquitectònic modernista i l'àmplia oferta gastronòmica.

Situat entre el mar Mediterrani i les vinyes de la DO Alella, a vint minuts de Barcelona, ​​el Masnou és un poble que ha crescut a la vora de la costa, cosa que ha marcat la seva estreta relació amb el mar. Passejar pel costat del mar , conèixer els racons del nucli antic, on encara es respira la història de la vila, i es pot assaborir un bon àpat són algunes de les experiències de què podrà gaudir.

Es caracteritza pel clima mediterrani, amb estius calorosos i hiverns temperats.

Característiques
superfície útil 366 m2
Superfície construïda 367 m2
Superfície jardí 48 m2
Habitacions 4
Banys 5
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Hidràulic
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: