¡Casa pareada en La Salle de Premià de Mar!
Preu de venda: 535.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premiá de Mar - Barrio del Gas
Referència: 97170

¡Casa pareada en La Salle de Premià de Mar!

Descobreix aquesta espectacular casa aparellada de 4 plantes amb terrassa privada a una de les zones més exclusives i tranquil·les de Premià de Mar, ideal per gaudir de la comoditat i la proximitat al mar.

Distribució i característiques:

  • Planta baixa: Un ampli saló menjador amb llar de foc us dóna la benvinguda, creant un ambient càlid i acollidor. Des d'aquí, accediu a una terrassa privada perfecta per gaudir de moments a l'aire lliure. Una cuina completament equipada i un lavabo de cortesia completen aquesta planta funcional i elegant.
  • Primera planta: Dedicada a la zona de nit, compta amb quatre habitacions dobles. L´habitació principal és una suite amb bany privat, proporcionant un refugi de luxe. Les altres tres habitacions comparteixen un bany complet, oferint comoditat i espai per a tota la família.
  • Segona planta: Aquí trobaràs dues habitacions addicionals, ideals per a convidats, oficina o sala de jocs, i un altre bany complet. A més, tindràs accés a una impressionant terrassa solàrium amb vistes al mar ia la muntanya, el lloc perfecte per relaxar-te i gaudir de la natura.
  • Planta soterrani: El garatge té espai per a dos cotxes i compta amb una zona d'emmagatzematge i safareig, proporcionant tot allò necessari per a una llar organitzada i pràctica.

Els terres de marbre i gres, l´aire condicionat a totes les estances, la calefacció radial i la fusteria exterior d´alumini amb doble vidre fan d´aquesta casa una llar ideal per viure-hi.

Situada en una zona molt tranquil·la i ben comunicada, aquesta casa és a pocs metres de la platja i l'estació de tren, oferint una connexió perfecta amb la natura i la ciutat. Gaudeix de la proximitat a tots els serveis, comerços i opcions de lleure que Premià de Mar té per oferir.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure a una casa aparellada amb totes les comoditats i una ubicació immillorable a La Salle de Premià de Mar! Contacta'ns ara per programar una visita i descobreix tot el que aquesta magnífica llar té per oferir.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Premia de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme, se situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Té extenses platges amb gran volum de sorra. Al costat hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani, els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per viure!

Característiques
superfície útil 200 m2
Superfície construïda 220 m2
Superfície parcel·la 220 m2
Habitacions 6
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Marbre
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: