Pis al centre del poble de Sant Cebrià de Vallalta!
Preu de venda: 259.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Cebria De Vallalta - Centre
Referència: 97168

Benvingut a la teva nova llar a Sant Cebrià de Vallalta, Barcelona!

Imagina despertar-te cada matí en aquest increïble pis de 153,00 m² situat en el cor de Centre, una de les zones més exclusives de la ciutat. Amb 114,00 m² útils, 15,00 m² de terrassa, 4 habitacions, 2 banys i garatge, aquest immoble és perfecte per a tu i la teva família.

En entrar en l'habitatge, et sorprendrà la lluminositat i amplitud dels seus espais. La decoració moderna i cuidada, juntament amb els acabats d'alta qualitat, creen un ambient acollidor i elegant. Des de la terrassa, podràs gaudir d'unes vistes espectaculars mentre prens el teu cafè al matí o et relaxes al final del dia.

L'edifici de 3 plantes compta amb ascensor, la qual cosa facilita l'accés a la teva nova llar. La calefacció de gas ciutat et mantindrà calenta durant els mesos d'hivern, mentre que l'aire condicionat et refrescarà a l'estiu.

A més, aquest pis està equipat amb armaris de paret en totes les habitacions, una cuina completament moblada i disposa d'aigua, llum i gas per a la teva comoditat. Però això no és tot, també podràs gaudir d'una piscina comunitària, zona infantil, zones comunes i àmplies zones verdes!

Urbenia Serveis Immobiliaris s'enorgulleix d'oferir-te aquesta increïble oportunitat de viure en un dels millors llocs de Barcelona. El nostre equip de professionals t'ajudarà en tot el procés de compra perquè trobis la casa dels teus somnis.

No esperis més i veuen a visitar aquest fantàstic pis a Sant Cebrià de Vallalta. Et garantim que no et penediràs! Veuen a descobrir la teva nova llar amb nosaltres!


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 114 m2
Superfície construïda 153 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Tour Virtual
Situació aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: