Casa adossada a Premia de Mar a prop d'escola La Salle
Preu de venda: 375.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premiá de Mar
Referència: 97152

La teva nova llar a La Salle de Premià de Mar t'espera!

Aquesta casa recentment reformada i llesta per entrar a viure ofereix l'equilibri perfecte entre modernitat i comoditat a una de les zones més desitjades de Premià de Mar.

En entrar a la planta baixa, seràs rebut per un ampli i lluminós saló menjador que s´integra harmoniosament amb una impressionant cuina oberta. Des d'aquí, pots accedir a una àmplia galeria utilitzada actualment com a safareig.

A la primera planta, trobaràs una habitació doble i una habitació individual, totes dues amb sortida a un balcó que proporciona una bella vista i un espai privat exterior. A més, hi ha una altra habitació doble addicional i un bany complet, tots dissenyats per oferir la màxima comoditat i funcionalitat.

La zona del garatge s'ha transformat enginyosament en un apartament independent, perfecte per a visites, familiars o fins i tot com a espai de lloguer. Aquest apartament inclou un dormitori, una petita cuina, un bany i una zona demmagatzematge, brindant versatilitat i autonomia.

La casa també compta amb una encantadora terrassa amb orientació sud, ideal per gaudir del sol durant tot el dia. Entre les característiques addicionals s'inclouen calefacció, aire condicionat, fusteria exterior d'alumini i terres de parquet, assegurant un ambient confortable i elegant a totes les estacions.

Situada en una ubicació estratègica, aquesta casa a La Salle us ofereix la proximitat a tots els serveis i comerços que necessites per a una vida diària convenient i plaent.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una casa reformada amb tant d'encant i funcionalitat! Contacta'ns ara per programar una visita i descobreix tot allò que aquesta propietat excepcional té per oferir.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Premia de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme, se situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Té extenses platges amb gran volum de sorra. Al costat hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per caminar i anar amb bicicleta.

Premia de Mar té un clima mediterrani, els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per viure!

Característiques
superfície útil 100 m2
Superfície construïda 108 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cirerer
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: