CASA DE POBLE A CALELLA
Preu de venda: 285.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Calella
Referència: 97150

Oportunitat única a Calella!

Presentem aquesta magnífica casa de 105 m² útils, situada a només 5 minuts de l'emblemàtic carrer Església.

Aquesta propietat de dues plantes, ofereix un equilibri perfecte entre comoditat i estil. En la planta principal, trobaràs un ampli menjador, una cuina office totalment equipada, un bany complet i un garatge privat amb entrada independent. A més, disposa d'un encantador pati de 45 m² i dues terrasses que brinden un espai exterior inigualable.

Pujant a la segona planta, descobriràs tres dormitoris dobles amb armaris a mesura, ideals per a una família nombrosa o per als qui busquen espai addicional. També compta amb un bany complet en aquesta planta. La casa es troba en una ubicació cèntrica, amb tots els serveis al teu abast: botigues, restaurants, col·legis i transport públic. L'amplitud de l'espai i les possibilitats d'adaptació fan d'aquesta propietat una opció excepcional.

No hi ha res igual en la zona, és una oportunitat que no pots deixar passar! aquesta casa ofereix tot el que necessites per a viure còmodament.

Cridi per a visitar-la ja i descobreixi per què aquesta propietat és única en la seva classe. No esperi més i converteixi aquesta casa en la seva nova llar!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 105 m2
Superfície construïda 138 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: