Descobreix l'habitatge dels teus somnis en ple cor de Tordera!
Preu de venda: 490.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 97148

Aquesta exclusiva propietat de disseny ha estat reformada completament i està llesta per a entrar a viure. Situada en una ubicació privilegiada, ofereix l'últim en confort i estil.

La propietat compta amb un ampli garatge amb capacitat per a 5 cotxes i un annex addicional amb entrada independent des del carrer posterior, proporcionant espai per a 3 cotxes més.

En entrar en la planta principal, seràs rebut per un espaiós menjador de 50 metres quadrats, acompanyat d'una encantadora terrassa amb vista al carrer. La cuina, de 40 metres quadrats, té accés directe a un jardí privat amb barbacoa i piscina, ideal per a gaudir de l'aire lliure. A més, aquesta planta inclou una habitació polivalent i un bany complet.

La planta superior està dedicada a la zona de nit, on trobaràs 4 habitacions àmplies. L'habitació principal disposa d'una suite amb vestidor, i també hi ha un bany complet per a major comoditat.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre la mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té molt bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen vives les tradicions.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 280 m2
Superfície construïda 472 m2
Habitacions 5
Banys 3
Moblat Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: