Descobreix la teva nova llar a Malgrat de Mar!
Preu de venda: 180.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 97144

Et presentem aquest increïble habitatge situat en l'últim pis al costat de la Avinguda dels Països Catalans, en una de les zones residencials més tranquil·les de Malgrat de Mar. A només 5 minuts de la platja, gaudiràs de la comoditat que sempre has desitjat.

Aquest lluminós pis compta amb:

  • 2 habitacions acollidores i 2 banys complets.
  • Saló ampli amb cuina oberta, ideal per a gaudir en família i amb amics.
  • Un petit balcó orientat a Girona, perfecte per a relaxar-te i gaudir de l'aire fresc.

A més, inclou una plaça de pàrquing en el preu, assegurant la teva comoditat i seguretat. Les despeses de comunitat són molt econòmics, la qual cosa fa d'aquesta propietat una opció encara més atractiva.

No esperis més per a venir a visitar aquesta gran oportunitat! Contacta amb nosaltres i descobreix la teva futura llar avui mateix.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Malgrat de mar, municipi de la costa catalana que també el banya la desembocadura del riu Tordera. La seva ubicació ofereix activitats familiars, de lleure i esportives, i disposa de molt bona comunicació tant per Girona i Barcelona com en transport públic. També gaudeix d'un paisatge agrícola que el fa un domicili tranquil i acollidor i amb una tradició molt viva.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 99 m2
Habitacions 2
Banys 2
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: