PIS A TORDERA
Preu de venda: 156.500 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Tordera
Referència: 97124

Urbenia Serveis Immobiliaris té el plaer de presentar-li aquesta excepcional propietat al cor de Tordera. Aquest ampli i lluminós immoble destaca per les seves impressionants dimensions i la seva excel·lent distribució, ideal per a famílies que busquen comoditat i qualitat de vida.

Amb un total de 4 dormitoris, dos dobles i dos amb armaris a mida, aquest pis ofereix un espai suficient per allotjar tota la família amb total comoditat. Els 2 banys complets, un d'ells en suite, garanteixen la privadesa i confort que vostè mereix.

L´ampli saló menjador de 24 metres quadrats és el cor de l´habitatge, un espai acollidor i lluminós que s´obre a un preciós balcó de 10 metres quadrats, perfecte per gaudir de l´aire lliure i de les vistes dels voltants. La cuina office i l'ampli passadís completen la distribució de l'habitatge, oferint un flux còmode i funcional a cada racó.

A més, al costat de la cuina trobem un ampli pati safareig, un espai perfecte per fer les tasques domèstiques amb total comoditat. Aquest immoble també compta amb un ampli pàrquing, una oportunitat única al mercat que garanteix la comoditat i seguretat del seu vehicle.

El pis es troba en una comunitat molt tranquil·la, totalment reformada i equipada amb ascensor, cosa que garanteix una accessibilitat total i una qualitat de vida excepcional. A més, la ubicació de l'immoble és privilegiada, amb una excel·lent comunicació a Barcelona i Girona a través de la C-32, cosa que us permetrà gaudir de tots els serveis i comoditats de la ciutat en pocs minuts.

En resum, estem davant d'una veritable joia immobiliària, un pis amb dimensions excepcionals i una ubicació immillorable que ofereix tot allò que vostè necessita per viure còmodament i amb total tranquil·litat. No perdi l'oportunitat de visitar aquest immoble únic, truca'ns ja i descobreixi la seva nova llar a Tordera!

Característiques
superfície útil 94 m2
Superfície construïda 104 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: