Pis a Los Molinos, en bloc de només quatre veïns i sense ascensor
Preu de venda: 183.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Molinos
Referència: 97105

Pis a Los Molinos, en bloc de només quatre veïns i sense ascensor

Ubicació i Comunitat:

Aquest excepcional pis està situat al tranquil barri de Los Molinos, en un bloc exclusiu de només quatre veïns. Tot i no comptar amb ascensor, la seva ubicació i característiques el converteixen en una opció molt atractiva.

Condicions Generals:

Aquest immoble és una excel·lent oportunitat de compra per la seva relació qualitat-preu, ja que no requereix cap inversió inicial. Els propietaris han fet una reforma integral i han deixat l'habitatge en condicions impecables i amb una estètica completament renovada.

Distribució i Espais:

  • Habitacions: Disposa de tres àmplies habitacions dobles i un vestidor, oferint espai i comoditat per a tota la família.
  • Comoditats: Equipat amb calefacció, aire condicionat i mosquiteres, garantint el màxim confort a qualsevol època de l'any.
  • Menjador: El menjador lluminós compta amb sortida a un balcó que dóna al carrer, proporcionant un espai ideal per relaxar-se.
  • Cuina: La cuina, totalment equipada i actualitzada, inclou una zona office perfecta per al dia a dia i una àmplia galeria amb armaris de paret que es queden a la vivenda.
  • Bany: El bany ha estat renovat i està en perfectes condicions, equipat amb una dutxa moderna.
  • Detalls d´Acabat: Els terres són de gres, les fusteries exteriors d´alumini i les portes interiors de roure, aportant un toc d´elegància i durabilitat.

Comentaris Addicionals:

Aquest pis és una excel·lent elecció per als que busquen començar una nova etapa en un habitatge llest per entrar a viure. El lliurament de l'immoble es farà amb un petit retard a causa d'un canvi sol·licitat pels propietaris.


Característiques
superfície útil 83 m2
Superfície construïda 89 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: