Apartament a Teià centre.
Preu de venda: 240.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Teià
Referència: 97094

Apartament a Teià centre.

Oportunitat única al cor de Teià! Aquest encantador apartament de 1 habitació és perfecte per als que busquen comoditat i estil en una ubicació immillorable.

En entrar-hi, seràs rebut per un acollidor saló menjador amb cuina americana, ideal per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural. Des d'aquí, accedeixes a una àmplia terrassa parcialment coberta, que pots convertir en una sala polivalent o despatx, adaptant-se a les teves necessitats i oferint un espai extra de gran valor.

L'apartament disposa de bany complet, dissenyat amb bon gust i funcionalitat. Els terres de parquet afegeixen un toc d´elegància i calidesa, mentre que la fusteria exterior d´alumini i les portes lacades en blanc completen un ambient modern i acollidor.

A més, aquest apartament inclou una plaça de pàrquing i un traster, tot al preu, proporcionant comoditat i espai d'emmagatzematge addicional. La finca disposa d´ascensor, garantint fàcil accés i practicitat en el teu dia a dia.

Ubicat al centre de Teià, estaràs a prop de tots els serveis i comerços necessaris, gaudint d´una vida còmoda i pràctica en un entorn encantador.

No deixeu passar aquesta increïble oportunitat! Vine a visitar aquest apartament i descobreix la teva nova llar al centre de Teià.

Característiques
superfície útil 50 m2
Superfície construïda 59 m2
Habitacions 1
Banys 1
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: