El teu inmoble a Premia
Preu de venda: 596.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Premiá de Mar
Referència: 97081

Descobreix la teva nova llar a Premià!

Aquesta espectacular casa aparellada a 3 vents combina comoditat, elegància i una ubicació immillorable.

A l'interior, et rebrà un saló menjador lluminós amb accés directe a una àmplia terrassa equipada amb una barbacoa, perfecta per a les teves reunions a l'aire lliure i moments de relax. La cuina, moderna i espaiosa, també ofereix sortida a aquesta meravellosa terrassa, convertint-se en el lloc ideal per gaudir de deliciosos menjars en família.

La casa compta amb una suite principal amb bany privat, que us ofereix un refugi íntim i confortable. A més, disposa d´una habitació doble i dues habitacions individuals, brindant versatilitat i espai per a tota la família. Tres banys ben distribuïts asseguren la màxima comoditat i funcionalitat al dia a dia.

A la planta superior, una sala polivalent golfes s'obre a una terrassa solàrium, un racó perfecte per gaudir del sol i les vistes. El garatge, amb capacitat per a tres cotxes, garanteix espai i seguretat pels teus vehicles. A més, un celler se suma a les comoditats d´aquesta meravellosa casa.

Construïda amb materials d´alta qualitat, la fusteria exterior d´alumini assegura durabilitat i estil. La calefacció il´aire condicionat a tot l´habitatge garanteixen un ambient confortable durant tot l´any.

Situada a prop de tots els comerços i serveis, aquesta casa està estratègicament ubicada per oferir-te una vida còmoda i pràctica. A més, està molt ben comunicada amb les principals vies de comunicació, facilitant els desplaçaments diaris.

No deixeu passar l'oportunitat de viure en aquesta casa única. Vine a visitar-la i descobreix la llar que sempre has somiat!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme, se situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Té extenses platges amb gran volum de sorra. Al costat hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani, els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per viure!

Característiques
superfície útil 230 m2
Superfície construïda 258 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: