Pis a Sant Andreu de Llavaneres SENSE ACABAR!.
Preu de venda: 300.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres - Centro
Referència: 97078

En el cor de Llavaneres, envoltat de tots els serveis i a pocs minuts de la platja i de l'estació de tren, et presentem aquesta exclusiva propietat: un primer pis de 131m2 amb abundant llum natural i espais oberts.

Construïda en 1900, aquest habitatge en procés de ser completament restaurada i reforçada (SENSE ACABAR) destacant el seu elegant estil modernista, sostres alts i distribució única.

Aquest ampli pis compta amb un impressionant saló menjador amb accés a un balcó amb vista al centre de la ciutat, una cuina oberta i dues habitacions dobles en suite, una d'elles amb terrassa.

A més, disposa d'un espai addicional que pot ser utilitzat com a despatx, bany de cortesia i un quart de magatzematge a la terrassa posterior.

Et convidem a visitar aquesta propietat i enamorar-te d'ella! Característiques destacades: - Sòls de parquet en to marró envellit. - Baños, lavabo i cuina amb gres antilliscant. - Fusteria exterior d'alumini blanc amb cristalls de cambra. - Instal·lació de lampisteria renovada segons normativa. - Cuina equipada amb forn elèctric, placa d'inducció i campana extractora. - Instal·lació elèctrica actualitzada amb mecanismes de qualitat. - Climatització amb calefacció elèctrica en dormitoris, tovallolers elèctrics en banys, aire condicionat en saló i despatx, i ventiladors de sostre en dormitoris. - Pintura llisa en parets i sostres. - Falsos sostres de plaques de guix en bany, lavabo i cuina.

 Neteja Copia el text

Característiques
Superfície construïda 131 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: