Pis en venda a Mataró, Barcelona (Cerdanyola)
Preu de venda: 288.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 97066

Pis tot exterior en edifici d´obra vista, a la zona de Rocablanca

A la zona de Rocablanca, hi ha aquest magnífic i espaiós pis en un bloc d'obra vista, seminou i amb ascensor, tot exterior a dos carrers. Amb una superfície útil de 112m2, aquest habitatge compta amb una distribució perfectament dissenyada per aprofitar al màxim cada espai.

En ingressar a l'ampli saló-menjador de 26m2, quedarà impressionat per la lluminositat que es filtra a través del primer balcó, ideal per gaudir d'agradables moments de relaxació. La cuina, completament equipada i amb espai per a 4 comensals, és quadrada i actual, amb una generosa galeria annexa que li proporciona lluminositat i ventilació natural.

La zona de descans es compon de quatre acollidors dormitoris, dos individuals amb balcó compartit i dos dobles, un amb bany suite i balcó, i l'altre amb sortida a un pati interior. Els dos banys, un amb plat de dutxa i recentment reformat, garanteixen comoditat i funcionalitat als seus residents.

Els acabats d'aquesta propietat són de gran qualitat, amb terres de terratzo marbrejat, portes blanques noves, tancaments exteriors d'alumini de doble vidre, a més de comptar amb aire condicionat i bomba de calor per al confort total. Per si no n'hi hagués prou, la ubicació d'aquest pisàs li brinda una connexió directa a la Via Europa i totes les comoditats que es poden desitjar.

A més, aquest immoble està llest per entrega immediata i compta amb la possibilitat d'adquirir una plaça d'aparcament opcional al mateix edifici, brindant-li la comoditat i seguretat que busca. No us perdeu l'oportunitat de gaudir d'aquest habitatge excepcional ofert per Urbenia Serveis Immobiliaris.

Amb 139,00 m2 construïts, 4 habitacions, 2 banys, golfes i totes les comoditats com ascensor, calefacció, cuina moblada, aire condicionat, aigua, llum, gas i safareig, aquest pis a Mataró, Barcelona, ​​és sens dubte una oportunitat que no podeu deixar passar. Contacti'ns per a més informació i comenci a gaudir de la vida que sempre ha desitjat!

Característiques
superfície útil 112 m2
Superfície construïda 139 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: