LOCALS COMERCIALS LLIURAMENT A L'OCTUBRE DEL 2024
Preu de venda: 1.603.543 €
Comparteix aquest immoble
Local | Mataró - Centre
Referència: 97064

"¡El lloc perfecte per al teu negoci t'espera al cor de Mataró! Compta amb 9 sortides de fums i àmplies façanes a carrer principal semi per als vianants oferint una visibilitat i ubicació més que privilegiada per a qualsevol mena de negoci per la seva proximitat a Barcelona i al centre històric de Mataró.

Situat a la planta baixa de Residencial Joan Fiveller al barri de l'Havana de Mataró, zona consolidada i que engloba el 60% de la població de Mataró, a més de comptar amb 93 habitatges, disposa d'una comunicació més que excel·lent entre barris.

Amb les obres en fase avançada, la data de lliurament de l'actiu és l'octubre de 2024, i abonades per IBERCAJA, totes les quantitats lliurades fins al lliurament de claus estan garantides, a més per als nostres inversors, donem l'opció d'oferir la nostra àmplia cartera de clients que busquen llogar un local, així la teva inversió iniciarà la seva rendibilitat des del moment d'escripturar.

No esperis més, visita la nostra OFICINA D'INFORMACIÓ I VENDA a Via Europa 173, Mataró, i consulta les condicions que tenim per a tu. Aquest local és l'impuls que necessita el teu negoci!"


Característiques
superfície útil 1.849,30 m2
Superfície construïda 1.966,40 m2
Qualificació Energètica En tràmit
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció RESIDENCIAL JOAN FIVELLER MATARÓ, con Ref. 29
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: