Casa a Sant Andreu de Llavaneres.
Preu de venda: 590.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Andreu de Llavaneres
Referència: 97060

Gran oportunitat d'adquirir una espectacular casa unifamiliar adossada amb piscina en primera línia de platja a Sant Andreu de Llavaneres. Aquest immoble disposa de 5 habitacions, 3 banys, jardí, garatge, preinstal·lació d'ascensor i calefacció per radiadors. A més, totes les estades estan equipades amb aire condicionat.

L'habitatge està situat en una excel·lent zona residencial, just enfront de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres i amb accés directe a la carretera N-II, a només 30 km de Barcelona. Als voltants, es poden trobar supermercats, farmàcies, restaurants i altres serveis essencials.

La casa, amb 365 m² construïts, es distribueix en:

Planta baixa: Un acollidor rebedor que dona la benvinguda a la propietat, amb vestidor i accés al garatge amb capacitat per a 4 cotxes.

Zona de dia: Ampli saló menjador, cuina independent espaiosa amb higiene, safareig, una habitació doble amb magnífic espai de biblioteca i accés al jardí.

Jardí: Ampli i perfecte per a relaxar-se, amb una zona habilitada per a barbacoa i una piscina ideal per a gaudir del clima de la costa. L'entrada de l'immoble es troba en l'avinguda del Maresme.

Zona de nit: Inclou diverses habitacions, una d'elles tipus suite amb bany i gran terrassa amb vista a la mar, una altra habitació amb cuina i una més amb bany propi.

Suite principal: Amb vestidor i bany complet.

La casa destaca pels seus acabats d'alta qualitat, incloent-hi barana d'escala torneada i tallada a mà, sòl de marbre, llums i aplicacions de cristall de Murano en el saló, portes de fusta noble i tancaments d'alumini amb doble vidre.

Sant Andreu de Llavaneres és considerada una de les zones més exclusives del Maresme, ideal tant per a residència principal com secundària, permetent gaudir de la costa i els encants de la muntanya. Entre els serveis d'oci més importants es troben el centre hípic, camp de golf, pistes de tennis i el Port Balís, a més d'una gran oferta gastronòmica per a gaudir del temps lliure en companyia de sers estimats.

No dubtis a posar-te en contacte per a organitzar una visita.

Característiques
Superfície construïda 353 m2
Superfície jardí 150 m2
Superfície parcel·la 1.653 m2
Habitacions 5
Banys 3
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Noguera
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: