Premià de Mar, a la zona alta tocant el Camí del Mig. Planta baixa independent, com una casa!!
Preu de venda: 259.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Zona Alta
Referència: 97043

Premià de Mar, a la zona alta tocant el Camí del Mig. Planta baixa independent, com una casa!!

La planta baixa que us ofereix Urbenia Serveis Immobiliaris és com una casa independent en una ubicació privilegiada a Remià de Mar, a la zona alta tocant el Camí del Mig. És perfecta per a aquells que busquen una llar amb espai exterior i en una zona tranquil·la.

En entrar-hi, et rebran un encantador pati que convida a relaxar-se i gaudir de moments de tranquil·litat. El menjador, amb els seus 23m2 distribuïts en dos ambients, compta amb una acollidora xemeneia i finestres que brinden molta llum natural. La cuina, situada a la zona de dia, és àmplia i està totalment equipada amb armaris de roure en perfecte estat. A més, té espai tipus office per a quatre persones, ideal per gaudir en família o amb amics.

L'habitatge compta amb dos dormitoris dobles, cadascun amb un armari a mida espaiós, perfecte per mantenir-ho tot en ordre. El bany complet és gran i modern, amb acabats d´alta qualitat. Els terres de parquet, la calefacció i l'aire condicionat garanteixen el màxim confort a totes les estacions de l'any.

Els acabats són actuals i d'excel·lent qualitat, cosa que evita que hagis de fer reformes a curt termini. A més, en tractar-se d'un canvi de propietaris, podreu gaudir de l'habitatge en perfectes condicions des del primer dia.

No perdeu l'oportunitat de visitar aquesta planta baixa que sembla una casa, amb el segell de qualitat i professionalisme d'Urbenia Serveis Immobiliaris. T'encantarà!

Característiques
superfície útil 72 m2
Superfície construïda 75 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: