La teva llar ideal t'espera al cor de Calella!
Preu de venda: 295.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 97038

Presentem un espectacular dúplex situat al bell mig de Calella. Compta amb dues habitacions dobles a la part inferior de l'habitatge, amb dues cambres de bany, una en suite. La cuina i el menjador ofereixen a l'habitatge l'amplitud que busques per al teu habitatge, garantint el màxim confort per a tu i la teva família. A la part superior trobem unes golfes semiobertes amb una habitació independent i una terrassa de 30 metres quadrats per fer tot tipus de trobades amb familiars o amics.

Ubicat en una zona excepcional, aquest dúplex és perfecte per viure en un entorn residencial amb tots els serveis a peu de carrer. La finca disposa d´ascensor, assegurant un accés còmode i fàcil a totes les plantes.

Els acabats exteriors d´alumini li donen un toc modern i elegant, mentre que la terrassa a la part superior de l´habitatge, orientada al sud, ofereix un espai perfecte per gaudir del sol i les vistes durant tot l´any.

No deixis passar aquesta gran oportunitat! Vine a visitar aquest magnífic dúplex i descobreix la llar dels teus somnis a Calella. T'esperem!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.

Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!

Característiques
superfície útil 102 m2
Superfície construïda 123 m2
Habitacions 3
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: