Dúplex de grans dimensions a Vilassar de Mar
Preu de venda: 530.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Vilassar de Mar - Centro
Referència: 97030

Un dúplex de 144m2 situat a Vilassar de Mar, a tocar del Camp de Futbol, ​​en una zona residencial tranquil·la i familiar.

Aquest dúplex compta amb dues terrasses solàrium que us deixaran sense alè. Amb sol, llum, claredat i unes vistes clares que et faran sentir al cim del món. Pots imaginar-te despertar-te cada matí amb aquestes vistes?

En entrar, et trobes amb un saló ampli i lluminós que es converteix al cor de la casa. A més, una habitació que han integrat al saló per crear un espai ampli i amb diferents ambients. La terrassa a nivell, de 30m2, us permetrà gaudir de moments de relax amb una vista clar i cases al voltant.

A la planta principal, trobaràs la cuina i un bany modern i actualitzat. També hi ha un dormitori doble, ideal per a aquells que prefereixen no pujar escales. A la part superior, una habitació doble suitte amb bany privat i una terrassa encara més impressionant, des d'on podreu gaudir de vistes al mar.

Aquest dúplex forma part d'un bloc amb ascensor i pocs veïns, cosa que garanteix privadesa i tranquil·litat. A més, compta amb una piscina comunitària per refrescar-te els dies calorosos, una plaça d'aparcament gran i un traster, tot inclòs al preu.

El lliurament de l'immoble pot ser a convenir, segons les vostres necessitats i condicions. A Urbenia Serveis Immobiliaris som aquí per fer realitat els teus somnis i facilitar-te el procés de compra de la teva nova llar.

No deixis passar l'oportunitat de viure en aquest dúplex a Vilassar de Mar. Contacta'ns avui mateix i descobreix la teva nova llar!

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Vilassar de Mar és un municipi espanyol, pertanyent a la província de Barcelona,situat a la comarca del Maresme.se situa a 27 quilòmetres de Barcelona i està travessat per l'antiga carretera N-II i per una carretera local que connecta amb Cabrils. Tradicionalment era un poble de pescadors .Té un Mercat de la Flor i plantacions de roses. El relleu està caracteritzat per la franja costanera entre Cabrera de Mar i Premiá de Mar. Hi ha cinc escoles i dos instituts d'educació secundària i Batxillerat.

Una zona molt tranquil·la, amb centre comercial,platges i transport públic!


Característiques
superfície útil 134 m2
Superfície construïda 144 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Fusta
Ascensor Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: