Torre a Alella
Preu de venda: 675.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Alella
Referència: 97020

Oportunitat única a Alella! Aquesta espaiosa casa, ideal per a dues famílies, ofereix un disseny versàtil i acollidor, perfecte per als qui busquen comoditat i estil en un entorn privilegiat.

En la planta baixa, seràs rebut per un ampli saló menjador amb xemeneia i sortida a un encantador balcó amb vista a les vinyes, creant l'ambient ideal per a reunions familiars i moments de relax. Aquesta planta compta amb dues habitacions dobles, dues habitacions individuals, dos banys complets, proporcionant espai i privacitat per a tots els membres de la família.

La primera planta alberga un altre ampli saló menjador amb xemeneia i sortida a un balcó, acompanyat d'una cuina oberta que convida a gaudir de moments culinaris i de convivència. A més, trobaràs dues habitacions dobles i una individual, garantint espai suficient per a tota la família. Un bany complet i una zona de bugaderia completen aquesta planta.

El semi-soterrani està format actualment per un altre saló menjador, una habitació triple que ofereix múltiples possibilitats, una cuina completament equipada i un ampli pàrquing, proporcionant funcionalitat i comoditat addicionals.

Aquesta casa és perfecta per a dues famílies que desitgen viure juntes però amb espais independents, o per als qui necessiten àrees addicionals per a visites, treball o entreteniment.

Situada en l'encantador municipi d'Alella, gaudiràs de la tranquil·litat i bellesa de la zona, amb fàcil accés a tots els serveis i comoditats necessaris per a una vida plena.

No deixis passar aquesta increïble oportunitat d'adquirir una casa versàtil i espaiosa a Alella. Contacta'ns avui mateix per a concertar una visita i descobrir tot el que aquesta meravellosa propietat té per a oferir-te!

Característiques
superfície útil 245 m2
Superfície construïda 269 m2
Superfície parcel·la 428 m2
Habitacions 8
Banys 4
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: